Chat with us, powered by LiveChat
Back

About ABN AMRO

Ontwikkel je als Young Talent

ABN AMRO Talent Programmes
Jouw talent, specialisme en ontwikkeling, daar draait het om bij de ABN AMRO Talent Programmes. Als je deelneemt aan een Talent Programme ben je zelf verantwoordelijk voor je succes. Je begint direct in een functie waar je vakinhoudelijke kennis zich in een rap tempo uitbreid en je een vliegende start maakt met je carrière. Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling doormiddel van ons unieke programma Boost Your Growth. Daarnaast biedt het programma je de kans om een groot netwerk op te bouwen binnen de bank en daarbuiten. In het kort, wij bieden jou de middelen om alles uit jouw Talent Programme te halen. Jij bent in the lead en met een goede dosis energie word je klaargestoomd tot de young professional die het verschil maakt.

We hebben de volgende Talent Programmes:

Corporate Banking Talent Programme
Ben jij overtuigd dat de start van je carrière in de financiële wereld ligt? Dan is het Corporate Banking Talent Programme misschien wel jouw perfecte match. Via dit intensieve traject stomen we je klaar voor een functie in de zakenbank van ABN AMRO.

Process Consulting Talent Programme
Het Process Consulting Talent Programme is gericht op een aantal afdelingen binnen Innovation & Technology. Alles wat te maken heeft met het inrichten van innovatieve werkplekken, het verwerken van klantopdrachten, onderhandelingen met grote leveranciers, maar ook het ondersteunen van de bank bij strategische vraagstukken en Lean trajecten vinden hier plaats.

Data Science Talent Programme
Het wordt gezien als het nieuwe goud voor de komende decennia: data. Door middel van geavanceerde data-analyse tot betere commerciële inzichten komen, onze customer journeys verbeteren en strategische beslissingen beter onderbouwen. ABN AMRO wordt steeds meer een datagedreven organisatie. En dat willen wij ook blijven. Door te starten in ons Data Science Talent Programme zet jij de eerste stap om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen tot Data Scientist! We leiden je op tot de Data Scientist die er nu, morgen en overmorgen toe doet.

Klik hier voor het actuele overzicht van onze Talent Programmes.

Company Dinner

ABN AMRO
Where Foyer 01
When March 6th
Time 18:30 - 21:30

Presentation

ABN AMRO
Where Room 11
When March 6th
Time 11:30 - 12:30

Login

Register
Lost Password