Back

About Achmea

Achmea | Klaar voor de toekomst
Achmea is de grootste digitale verzekeraar van Nederland. Met sterke merken als Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis en FBTO. We verzekeren onze 10 miljoen klanten tegen schade, voor zorg en voor hun leven. We werken met 14.500 collega’s op 8 locaties in Nederland, én in het buitenland, aan gezondheid, veiligheid en toekomstbestendigheid voor iedereen. Het is onze taak om relevant te blijven voor al onze klanten. Nu en later.

Bij Achmea helpen we mensen zo goed mogelijk omgaan met risico’s. Hierin zijn we, met onze innovatieve producten en diensten, toonaangevend in de wereld van verzekeringen. We zetten ons in voor levensgeluk van onze klanten. Een verzekeraar die er is voor iedereen.

We leven in een wereld waar zelfrijdende auto’s hun intrede hebben gedaan en waar steeds meer aandacht is voor preventie. Meer dan ooit hebben we behoefte aan vernieuwers, die durven dromen en die deze dromen waarmaken. Als je dat vertaalt naar Achmea: nieuwe manieren van verzekeren en het veranderen van risicomodellen. Maar er is nog veel meer te doen om ons dé verzekeraar van de toekomst te maken. Ontdek het zelf! De wereld verandert. Dus wij ook. En hoe zit dat met jou?

Case

Achmea
Where Room 04
When March 8th
Time 09:00 - 12:00

Individual meetings

Achmea
Where Room 05
When March 8th
Time 12:00 - 17:00

Login

Register
Lost Password