Back

About Albert Heijn

Het leven van alledag aangenaam maken

Bij Albert Heijn hebben we één grote missie: onze klanten iedere dag weer inspireren. Daarnaast stellen we onszelf als doel om iedere dag weer een beetje beter te worden: een betere plek om te winkelen, een betere plek om te werken, maar ook om een betere buur te zijn. Als medewerker op ons hoofdkantoor in Zaandam lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Betrokken medewerkers

Samen met ruim 1.200 betrokken professionals werken we aan de ondersteuning van de meer dan 1.000 winkels van Albert Heijn in Nederland, België en Duitsland. En laten we onze allergrootste winkel niet vergeten: AH online.

De beste zijn in alles

Albert Heijn is samen met onder andere Etos én Gall&Gall onderdeel van het concern Ahold Delhaize. Dit is één van de grootste internationale retailers en een voortrekker in supermarkten en e-commerce. Bij Albert Heijn willen we altijd de beste zijn op het gebied van retail. Op ons hoofdkantoor hebben we enthousiastelingen nodig, vakmensen met een sterke visie, daadkracht én vernieuwende ideeën; mensen die grenzen willen verleggen. Zo hebben we impact op het dagelijks leven van onze klanten, waardoor we hen nog meer weten te binden.

Company lunch

Albert Heijn
Where Foyer 01
When March 6th
Time 12:30 - 13:30

Case

Albert Heijn
Where Room 04
When March 6th
Time 09:00 - 11:30

Individual Meeting

Albert Heijn
Where Room 07
When March 6th
Time 13:30 - 16:30

Presentation

Albert Heijn
Where Room 11
When March 6th
Time 16:00 - 17:00

Login

Register
Lost Password