About Albert Heijn

Elke dag zit boordevol keuzes en met al die mogelijkheden van tegenwoordig is kiezen niet altijd makkelijk. En daarbij snapt Albert Heijn dat beter eten voor iedereen anders is, maar wat we uiteindelijk allemaal willen is hetzelfde: ons goed voelen, lekker in ons vel zitten. Door gezonder te eten. Door te weten waar ons voedsel vandaan komt en er samen van te genieten. Door een bijdrage te leveren aan het beter achterlaten van de aarde. Dat gaat niet vanzelf. Daarom nemen we iedereen stap voor stap mee naar beter eten. Altijd op een leuke en lekkere manier. Onderweg, in de winkel of thuis. Overal en op elk moment zijn we er. Zo is Albert Heijn, als vertrouwde en inspirerende partner, al 135 jaar toonaangevend als het gaat om lekker eten en drinken.

 

We vinden het belangrijk dat jij bij Albert Heijn jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, waarin we nieuwsgierig zijn, elkaar waarderen en lef durven te tonen. We dagen je uit om goed in je vak te zijn én je elke dag te ontwikkelen om er nog beter in te worden.

Onze gedragingen vormen hiervoor de gemeenschappelijke basis. De gedragingen die bij Albert Heijn centraal staan zijn: wees jezelf, samen eigenaar, elkaar waarderen, goed in je vak en durf te doen.

 

Missie: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

 

Albert Heijn snapt dat beter eten voor iedereen anders is, maar wat we uiteindelijk allemaal willen is hetzelfde: ons goed voelen, lekker in ons vel zitten. Door gezonder te eten. Door te weten waar ons eten vandaan komt en er samen van te genieten. Door een bijdrage te leveren aan het beter achterlaten van de aarde. Vandaag en morgen. Dat gaat niet vanzelf. Daarom nemen we iedereen stap voor stap mee in de beweging naar beter eten. Altijd op een leuke en lekkere manier. Onderweg, bij de winkel in de buurt, thuis of in de hand met de Mijn Albert Heijn-app. Overal en op elk moment is Albert Heijn er als vertrouwde en inspirerende partner. Met initiatieven waar iedereen enthousiast van wordt en waarmee we samen telkens weer een stap verder komen. Voor onszelf, voor elkaar en voor de aarde.

 

Lancering van nieuwe strategie.

 

Zo werken we aan onze missie. Wat we willen bereiken, is een betekenisvolle bijdrage aan een gezonde, sociale en duurzame samenleving. We werken op 5 verschillende pijlers aan het maken van deze impact.

 

Groeien op een duurzame manier
– Aanbieden van één soepele klantervaring
– Uitblinken met het beste product
– Benutten van het voordeel van schaal
– Samen werken in bevlogen teams

 

Zo nemen we het voortouw in de beweging naar een gezonde, sociale en duurzame samenleving. Een verantwoordelijkheid die tot kansen leidt. Kansen om onze klanten van nu en van de toekomst te helpen en te inspireren.

Login

Thanks for joining us at the 29th Amsterdam Career Days! We hope you found it rewarding and came away with valuable insights and opportunities. We hope to see you next year at our lustrum 30th Edition!

If you have any other questions, contact us at info@acd.nu

Register