About Andersson Elffers Felix (AEF)

AEF is een adviesbureau dat zich richt op maatschappelijke vraagstukken in het brede publieke domein. Als bureau ondersteunen we overheden, publieke en private organisaties bij strategische vernieuwingen. Dat doen we door middel van hoogwaardig advies, onderzoek en begeleiding bij verandering. We worden steeds voor uitdagende opdrachten gevraagd en hebben mensen zoals jij nodig om die uit te kunnen voeren.

Dit doen we in verschillende domeinen, zoals veiligheid, infrastructuur, onderwijs en zorg. Onze opdrachten zijn gevarieerd. Zo houden we ons onder andere bezig met (strategische) businesscases, beleidsevaluaties en procesoptimalisaties. Een paar voorbeelden waar we ons de afgelopen tijd mee bezig hebben gehouden:

  • Kun je de politie helpen bij de optimalisatie van de personele inzet in de arrestantenzorg?
  • Op welke manier kunnen we de woningbouw versnellen in de steden waar het tekort aan betaalbare en passende woningen het grootst is?
  • Hoe komt het dat sommige scholen met dezelfde financiering beter presteren dan andere?

In projecten maak je deel uit van een team. Binnen het adviesteam zijn gedeelde verantwoordelijkheid, professionaliteit en werkplezier belangrijke uitgangspunten en werk je zowel zelfstandig als samen aan de opdracht. Geen dag is hetzelfde. Je werkzaamheden variƫren van het maken van (kwantitatieve) analyses en het uitvoeren van onderzoek tot het begeleiden van werksessies, het voeren van interviews en het adviseren van je klant. We stellen ons ten doel om bruggen te slaan tussen beleid en uitvoering en gesprekspartner te zijn op alle niveaus.

Bij AEF onderhouden we een ambitieuze, prettige en inspirerende werkomgeving. Er is veel oog voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden zowel interne als externe cursussen en trainingen aan om je te bekwamen in het vak. Hierbij word je begeleid door een persoonlijke mentor.

Login

You can register for the Amsterdam Career Days now!

Register