Back

About ConQuaestor

In al het aanbod aan bedrijven en functies is het lastig om te bepalen wat voor jou de juiste eerste carrièrestap is. ConQuaestor is een Finance & Control interim organisatie in Utrecht, onderdeel van DPA Professionals. Wij hebben klanten in zowel de profit als non-profit sector, o.a. KLM, ABN AMRO, Luchthaven Schiphol, Tata Steel, Unilever, Rituals, diverse gemeenten en ministeries.

Ons Finance & Control traineeship duurt 1,5 jaar en je voert ongeveer drie verschillende projecten uit binnen verschillende disciplines: business–, financial of project control, business analytics of management accounting. Hierdoor heb je aan het einde van het traineeship een beter beeld welke richting je op wilt. Iedere trainee krijgt een mentor toegewezen die fungeert als sparringspartner; als je bijvoorbeeld ergens tegenaan loopt op je opdracht. Uiteraard heb je ook een manager bij wie je voor alles terecht kunt. Elke maand heb je twee trainingen; een training gericht op het ontwikkelen van je soft skills en een vakinhoudelijke training.

Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werken en leuke dingen doen dus naast al het harde werken organiseren wij veel gezellige borrels, etentjes en activiteiten.

Case - Finance & Control

ConQuaestor
Where Room 06
When March 2nd
Time 14:45 - 17:15

Presentation

ConQuaestor
Where Room 08
When March 2nd
Time 11:45 - 12:45

Login

Register
Lost Password