About EY

Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaard  antwoorden en -oplossingen bestaan niet meer. Daar moet je mee kunnen omgaan. Daarom kijken we bij EY niet alleen naar je studierichting, maar naar je complete persoonlijkheid. Wie ben je en wat neem je mee? Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je bij ons kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf.

Met 261.000 medewerkers wereldwijd zijn we gespecialiseerd in Assurance, Tax, Strategy & Transactions en Consulting. Specialiteiten die steeds belangrijker worden. Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. We kijken altijd verder dan de cijfers en de resultaten alleen. Onze international purpose is namelijk: Building a better working world. Daar mee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld.

EY (Tech) Consultancy is het snelst groeiende onderdeel en telt nu zo’n 20.000 medewerkers. Samen met onze klanten werken we aan strategische veranderingen en nieuwe, innovatieve manieren van denken. Bijna altijd speelt technologie daarbij een cruciale rol. Soms gaat het om vraagstukken die heel specifiek met een branche te maken hebben, dan weer om het benutten van groeikansen of om het beschermen van bedrijven tegen allerlei risico’s.

Voor meer informatie https://www.ey.com/nl_nl

Login

You can register for the Amsterdam Career Days now!

Register