fbpx
Back

About Fincade

Je weet dat je carrière wilt maken in Finance, maar nog niet wat jou in dit vakgebied het beste ligt. Je wilt ontdekken wat je mogelijkheden zijn en wat je daarvoor nodig hebt. Komt dit je bekend voor? Start dan na je studie in het Finance Traineeship bij Fincade.

In je eerste maand bij Fincade leggen we de basis voor de vaardigheden die jij nodig hebt in de rest van je carrière. Na een intensieve maand training bij ons op kantoor ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers met uitdagende werkzaamheden op het gebied van Finance & Control. Daar zijn er zaken die goed gaan en misschien ook wel zaken die niet zijn gelopen zoals je had verwacht. Daar hebben we het over in een maandelijks coachingsgesprek, van elk succes en van elke ervaring kun je weer leren.

Wij vinden het belangrijk dat je niet te beroerd bent om je handen uit je mouwen te steken. Met een gezonde dosis enthousiasme en ambitie gaat het jou zeker lukken om door te groeien tot bijvoorbeeld (Business) Controller en doe je 5 jaar werkervaring op in 2 jaar tijd.

Fincade is een klein detacheringsbedrijf, met korte lijntjes en veel persoonlijke aandacht. Wij kennen jou en jij kent ons. Maak kennis met onze algemeen directeur, hij verzorgd een presentatie over jouw mogelijkheden bij Fincade op 4 maart 2020.

Presentation

Fincade
Where Room 06
When March 4th
Time 11:30 - 12:30

Login

Register
Lost Password