About Kayak

De beste investering die je kunt doen is in jezelf. Als je iets vindt waar je energie uit haalt bereik je niet alleen de beste resultaten, maar krijg je ook de beste ideeën en heb je een positieve impact op anderen en op de wereld om je heen. Dat is wat we bedoelen met het beste uit jezelf halen. Kayak is een detacheerder binnen de Financiële Sector. Onze collega’s werken bij banken, verzekeraars maar ook binnen FinTechs. Met name binnen Compliance, Data, Risk en Trade Finance.

Bij Kayak proberen we de perfecte match te vinden tussen jouw ambities en die van onze klanten. We willen weten wat jouw drijft en wat jij belangrijk vindt. We geloven dat het geheim van succes niet zit in harder werken, maar in persoonlijke groei op vier vlakken: fysieke gezondheid, emotionele verbondenheid, mentale focus en inspiratie halen uit datgene wat je doet. Wij helpen je hierin te groeien. Dit onderscheidt Kayakers in al hun expertises. Zo maken we continu een positieve impact op jou, onze partners en onze communities.

We verbinden mensen en bedrijven met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Zo plaatsen we niet zomaar mensen bij bedrijven, maar kijken we ook echt naar de ambities van de werknemer en zorgen we altijd voor een goede match. Samen onderzoeken we wat jou fascineert en wat jij belangrijk vindt. Want wanneer we begrijpen wat jij nodig hebt, kunnen we samen de juiste mogelijkheden vinden in een omgeving waar jij het beste tot jouw recht komt.

 

Login

Registration for the 29th edition of the Amsterdam Career Days is not open yet!

If you experience problems to log-in for the first time, please click on ‘forgot your password’, this should grant you access to you personal ACD account again.

If this issue remains, contact us at info@acd.nu

Register