Back

About NS

NS staat midden in de samenleving. Elke dag brengen we ruim 1 miljoen reizigers overal naartoe. Dat doen we via het drukste spoorwegnet van Europa, met de meest complete reisplanner van Nederland. En via ons deelfietssysteem: het grootste ter wereld! Om te zorgen dat onze treinen op tijd rijden, de reisplanner feilloos werkt, de deelfietsen glimmend klaar staan en de stations schoon zijn, hebben we talent nodig. Veel talent, voor alle afdelingen.

Misschien denk je bij NS in eerste instantie alleen aan conducteurs en machinisten. Maar er zijn veel meer medewerkers die helpen de van deur-tot-deur reis nog beter en leuker te maken. Wie denk je dat de reisplanner-app ontwerpt, test en verbetert? Onze abonnementen worden geregeld door de mensen van Commercie. Onze treinen blijven rijden door het onderhoud van onze monteurs en engineers en NS blijft financieel gezond omdat de gigantische geldstromen in goede banen worden geleid door onze financieel experts.

Mogelijkheden genoeg dus. Je kunt je carrière bij ons dan ook niet van begin tot eind uitstippelen. We vinden het belangrijk om jou te stimuleren in je ontwikkeling, zodat je álles uit jezelf kunt halen. Met jouw vakkennis, ideeën en inzet kun jij bij NS anders denken en echt het verschil maken. Want wat je rol ook is; bij NS ben je onmisbaar voor de reis van vandaag, morgen en in de toekomst.

Main Partner Drink

NS
Where Foyer 03
When March 6th
Time 17:30 - 18:30

Case

NS
Where Room 06
When March 6th
Time 09:00 - 12:00

Presentation

NS
Where Room 06
When March 6th
Time 13:30 - 14:30

Login

Register
Lost Password