Back

About Roland Berger

Ondernemend strategiehuis

Roland Berger is een internationaal strategisch adviesbureau. De firma behoort tot de top-3 van strategieadviseurs in Europa, wereldwijd tot de top-5. Er werken circa 2400 consultants in 50 kantoren verspreid over 34 landen. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen onze klanten. Dat zie je terug in onze waarden: Ondernemerschap, Empathie en Excellentie.

Onze mensen

Ondernemerschap is een attitude. Goede strategy consultants zijn meer dan slimme analisten en strategen; zij overtuigen op inhoud, creativiteit en persoonlijkheid. Onze consultants hebben uitstekende resultaten behaald op de Universiteit en hebben naast hun studie veel activiteiten ondernomen. Onze cultuur staat bekend als energiek, collegiaal, ondernemend, professioneel en scherp.

Jouw carrière

Vanaf de eerste dag werk je aan strategische projecten voor, en mét, klanten in diverse industrieën. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en we verwachten dat je jezelf continu blijft ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website www.join.rolandberger.com of neem contact op met Eva van der Laan (eva.vanderlaan@rolandberger.com)

Case Beschrijving

Wil jij ervaren wat het vak strategy consultant inhoudt?

En wil jij je tanden in een case zetten? Doe dan mee aan de workshop van Roland Berger en stap in de rol van strategy consultant.

Tijdens de workshop ga je in een team van medestudenten en Roland Berger consultants aan de slag met een strategisch vraagstuk. De workshop is de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met het vak van strategy consultant in het algemeen en Roland Berger in het bijzonder.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan en wellicht zien wij elkaar!

 

Case

Roland Berger
Where Room 10
When March 6th
Time 13:30 - 17:00

Login

Register
Lost Password