About SeederDeBoer & Hieroo

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met een kantoor naast het centraal station in Amsterdam. Met 140 consultants begeleiden wij onze klanten bij het doorvoeren van complexe veranderingen in de zorg, de publieke en de financiële sector. De projecten bevatten verschillende type transformaties, zoals business-, digitale-, en Performance/Governance transformaties.

Wij werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei, maar ook veel te investeren in onze eigen ontwikkeling. Zo willen wij duurzame veranderingen te weeg brengen. Daarbij hebben wij professionele én persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Bij SeederDeBoer staat de mens centraal. Wij vinden het belangrijk verschillende perspectieven te kunnen brengen in onze opdrachten en met iedereen samen te werken, ongeacht gender, culturele achtergrond of seksuele geaardheid. Wij zien diversiteit als iets wat onze organisatie sterker maakt en waardoor we ook kwalitatief beter werk leveren. We zijn nieuwsgierig naar ieders inbreng.

Samen met onze Zusterorganisatie Hieroo komen we langs bij de ACD.

Hieroo is dé lokale consultant. Onze Jonge Consultants doen opdrachten in alle sectoren in de Amsterdamse regio. Zo werken wij aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties.

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. Wij bieden lokale, recent afgestudeerde talenten, die een hart hebben voor Amsterdam, een tweejarig traineeship aan.

In dit traineeship doen ze verschillende consultancy opdrachten bij organisaties in de Amsterdamse regio en volgen ze een sterk opleidingsprogramma van Sioo. Naast het doen van opdrachten en de opleiding werken de Jonge Consultants aan een Community Challenge: een sociale innovatie in eigen stad.

Ter info: We hebben ook Hieroo vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Den Haag/Leiden en Groningen.

Login

Registration for the 29th edition of the Amsterdam Career Days is now officially closed!

If you experience problems to log-in, please click on ‘forgot your password’, this should grant you access to you personal ACD account again.

If this issue remains, contact us at info@acd.nu

Register