About TriFinance

Gebouwd als een modern bedrijf voor menselijke ontwikkeling, is ons belangrijkste doel de groei van onze mensen. De eerste kantoren werden in 2002 geopend in Brussel en Antwerpen, waarna we nu, 21 jaar later, in vier europese landen zitten. TriFinance Nederland is een dynamische en innovatieve consultancyorganisatie die gedreven wordt door de ambitie om bedrijven te helpen excelleren. Met een sterke focus op finance, processen en projecten bieden wij hoogwaardige dienstverlening aan klanten wereldwijd.

Wat TriFinance Uniek Maakt:

1. Persoonlijke Ontwikkeling:
Wij vinden jouw professionele groei belangrijk. Je groei leidt vaak tot nieuwe keuzes, nieuwe richtingen en nieuwe ideeën. Wij bieden je projecten in lijn met jouw ambitie en ondersteunen je met mentoring en coaching. Daarnaast helpen we je je prestaties te verbeteren met leer- en ontwikkelkansen en je onderdeel uit te laten maken van onze cultuur die gericht is op kennisdeling.

2. Innovatie en Technologie:
Wij omarmen de nieuwste technologieën en stimuleren innovatie. Bij TriFinance werk je met cutting-edge tools en processen, waardoor je de kans krijgt om bij te dragen aan baanbrekende oplossingen voor onze klanten.

3. Teamspirit:
We bieden niet alleen een geweldige werkomgeving, we hechten ook veel waarde aan ‘samen plezier maken’. We organiseren regelmatig after-work sessies, teambuilding activiteiten, sportevenementen. Collega’s zijn niet zomaar collega’s, ze worden vrienden.

Jouw Rol bij TriFinance Nederland:
Als lid van het TriFinance-team speel je een essentiële rol bij het ondersteunen van onze klanten bij uitdagende projecten. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat er zijn altijd kansen om te groeien en impact te maken.

Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven en gepassioneerde teamleden met expertise in finance, processen of projectmanagement. Als jij streft naar uitdagingen, autonomie en een stimulerende omgeving, dan ben je bij TriFinance aan het juiste adres.

Login

Thanks for joining us at the 29th Amsterdam Career Days! We hope you found it rewarding and came away with valuable insights and opportunities. We hope to see you next year at our lustrum 30th Edition!

If you have any other questions, contact us at info@acd.nu

Register