Back

About TriFinance

TriFinance zorgt dat jij de beste consultant van jouw generatie wordt. Hoe? Je krijgt de ruimte om jouw talent te ontwikkelen, volgt trainingen en leert on the job tijdens projecten bij diverse bedrijven. Speciaal voor starters hebben we een traineeship programma met intensieve training en coaching.

Jouw ambities voorop

TriFinance biedt professionals een platform met persoonlijke focus. Jouw loopbaanbegeleiding bestaat uit jouw eigen mentor én career coach die er samen met jou voor zorgen dat de inhoud van jouw opdracht steeds in lijn ligt met jouw persoonlijke ambities. 

TriFinance is een netwerkorganisatie die jou de mogelijkheid geeft om kennis te delen en zo continu te groeien. Mensen stap voor stap verder brengen, daar draait het bij ons om. We zijn actief in Nederland, België en Duitsland, met 800 collega’s. We richten ons op de sectoren: Retail, Fashion, Telecom, Tech, Manufacturing en meer.

Case

Op de Amsterdam Career Days gaan wij aan de slag met twee praktijkcases waarbij we vanuit een finance & control perspectief kijken naar effectief gebruik van data en de inzet van machine learning.

Case

TriFinance
Where Room 02
When March 5th
Time 14:30 - 17:00

Login

Register
Lost Password