Back

About Van Lanschot Kempen

Wij zijn een gespecialiseerde wealth manager en dragen bij aan de realisatie van de zakelijke, persoonlijke en maatschappelijke doelen van onze klanten. We doen dat met onze drie sterke merken, Van Lanschot, Evi en Kempen. Daar en de ervaring van onze kernactiviteiten: Private Banking, Asset Management en Merchant Banking. We bestaan sinds 1737 en hebben ons al vaak moeten aanpassen aan veranderende omstandigheden en nieuwe inzichten. Daarom zijn wij gespecialiseerd in de toekomst.

 

Jouw mogelijkheden

Bij van Lanschot Kempen staat de toekomst centraal. Jouw toekomst, want bij ons kun je je volop ontwikkelen, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. En onze toekomst, want we dagen je uit om echt het verschil te maken. We moedigen je aan om jouw kansen te pakken!

 

Onze cultuur

De cultuur van Van Lanschot Kempen biedt veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap. Je kunt daardoor direct veel impact maken binnen jouw vakgebied en meewerken aan de toekomst van onze organisatie. Bovendien bieden wij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarin persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden centraal staan.

Presentation

Van Lanschot Kempen
Where Room 02
When March 5th
Time 13:30 - 14:30

Case

Van Lanschot Kempen
Where Room 11
When March 5th
Time 10:00 - 12:30

Login

Register
Lost Password