About Van Lanschot Kempen

Werken bij Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen is een onafhankelijke, gespecialiseerde wealth manager, actief in private banking, investment banking en investment management. Opgericht in 1737 zijn we de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland. Iedere dag werken we aan het behouw en de opbouw van vermogen op een duurzame manier, zowel voor onze klanten als voor de samenleving waar we deel van uitmaken.

Met onze persoonlijke aanpak, oog voor de lange lijnen en ondernemerschap helpen wij onze klanten te navigeren door de grote transities in de samenleving: klimaat, energie, geopolitiek, sociaaleconomisch en technologie.

We gebruiken onze gezamenlijke expertise om toekomstgericht, duurzaam en datagedreven te beleggen, voor private, institutionele en corporate klanten. Dit doen we met ongeveer 1.700 collega’s in Nederland, België, Zwitserland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Van Lanschot Kempen heeft een unieke positie in de financiële sector. Klein en wendbaar, met duidelijke niches. We hebben de ambitie de beste wealth manager van West-Europa te worden door ons te focussen op groei terwijl we een capital light balans aanhouden. Duurzaamheid speelt bij deze ambitie een grote rol. Niet alleen vanuit een verantwoordelijkheidsgevoel maar ook omdat we het als een kans zien om een positieve impact te realiseren voor onze klanten en voor de maatschappij. Ondernemend duurzaam, noemen we dat.

Binnen Van Lanschot Kempen delen we de volgende waarden: persoonlijk, besluitvaardig, gespecialiseerd en ondernemend. Zij zijn een kompas voor waar ons merk voor staat en hoe wij samen willen werken. Onze bedrijfscultuur biedt veel ruimte voor initiatief, zodat je op je eigen terrein een grote impact kunt maken en kunt bijdragen aan de toekomst. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega’s zich thuis voelen. Bij ons mag je gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Login

Registration for the 29th edition of the Amsterdam Career Days is not open yet!

If you experience problems to log-in for the first time, please click on ‘forgot your password’, this should grant you access to you personal ACD account again.

If this issue remains, contact us at info@acd.nu

Register