About CBRE

About CBRE Advisory

CBRE Advisory is de adviestak binnen de CBRE groep. Met meer dan zevenhonderd collega’s in Nederland adviseren wij eigenaren en gebruikers van commercieel vastgoed.

Ons werk komt in de kern op het volgende neer: enerzijds helpen we eigenaren bij het behalen van rendement op vastgoedinvesteringen, anderzijds ontwikkelen we unieke huisvestingsoplossingen voor gebruikers van vastgoed. Wij beheren vastgoedobjecten, voeren taxaties uit, adviseren klanten over de aan- en verkoop van panden, ontwikkelen werkplekconcepten, verzorgen projectmanagement op locatie en nog veel meer. Samen met onze opdrachtgevers zetten we de toon in de vastgoedwereld.

Wij zijn een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 115.000 medewerkers verspreid over 480+ kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. Sinds begin 2019 hebben wij ons hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

 

Login

Registration for the 29th edition of the Amsterdam Career Days is now officially closed!

If you experience problems to log-in, please click on ‘forgot your password’, this should grant you access to you personal ACD account again.

If this issue remains, contact us at info@acd.nu

Register