Back

About SeederDeBoer

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau. Wij helpen organisaties bij het in de praktijk brengen van hun strategie en dragen zo bij aan de ontwikkeling van onze klanten. We zijn met name actief in de zorg en in de publieke en financiële sector. Daar brengen we complexe verandertrajecten tot een goed einde door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement.
In ons tweejarig Consultancy Traineeship wordt je opgeleid tot organisatieadviseur. Zelfstandig of met collega’s werk je bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld als project- en/of managementondersteuner, business controller, of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen. Naast je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur.
Spreekt ons Consultancy Traineeship jou aan en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Robine van Veen (06 – 47 16 70 28 / robine.vanveen@seederdeboer.nl) of neem een kijkje op onze website!

Individual Meetings

SeederDeBoer
Where Room 03
When March 6th
Time 09:00 - 12:00

Case - Consultancy

SeederDeBoer
Where Room 11
When March 6th
Time 13:15 - 15:45

Login

Register
Lost Password